Verhuur gebouwen

Verhuur gebouwen

De Poterne

De zalen van de Poterne zijn te huur indien deze niet gebruikt worden door de gemeente. Voor meer informatie en/of het huren van een zaal kunt u het beste telefonisch contact opnemen met mw. Ineke van der Zaag: 023-5581315; evt. kunt u een mail sturen naar webmaster@pknvijfhuizen.nl

Indien u geen gemeentelid bent is verhuur alleen toegestaan inclusief het inhuren van bedienend personeel. Verhuur is mogelijk tot uiterlijk 01.00 uur. 

Previous
Next

Opbaarruimte

Uitvaartzorg De Meer beheert de opbaarruimte van De Poterne. De huiskamer ingerichte opbaarruimte is in overleg 24-uur per dag toegankelijk voor de nabestaanden en voorzien van een ‘warme’ inrichting met mogelijkheden om koffie en/of thee te zetten. De opbaarruimte is er voor iedereen, Vijfhuizenaar of buiten Vijfhuizen wonend, kerkelijk of niet kerkelijk.

Ook collega-ondernemers zijn welkom om via Uitvaartzorg De Meer over deze opbaarruimte te kunnen beschikken.

Daarnaast is het mogelijk om in de naastgelegen ruimtes van De Poterne een condoleance en/of afscheidsplechtigheid te houden. Bij kerkelijke uitvaarten of grote gezelschappen kan ook de kerkzaal gebruikt worden. Rondom de opbaarruimte is voldoende gratis parkeergelegenheid op het kerkplein.

Voor meer informatie: Uitvaartzorg De Meer, Vijfhuizerweg 969, Vijfhuizen.

Tel. 06-576 275 40  www.uitvaartzorgdemeer.nl – info@uitvaartzorgdemeer.nl

Previous
Next

Verbondskerk

Verhuur van de Verbondskerk is mogelijk voor bijvoorbeeld een bruiloft of begrafenis. Aan het verhuur zijn kosten verbonden en gaat in sommige gevallen in overleg met het College van Kerkrentmeesters. Voor meer informatie kunt u mailen naar webmaster@pknvijfhuizen.nl

Previous
Next

De Oude Stal

Naast het kerkgebouw staat het gebouw ‘De Oude Stal’. In dit gebouw worden diverse activiteiten georganiseerd door ‘De Oude Stal Protestants Jeugdwerk Vijfhuizen’.
Op maandag, dinsdag en donderdagavond hebben we onze vaste clubactiviteiten. Daarnaast zijn er nog veel avonden en middagen dat het gebouw niet gebruikt wordt.
  • Vind je het leuk om met een groepje creatievelingen wekelijks een middagje te handwerken?
  • Heb je een leuk idee voor een jeugdclub? 
  • Wil je wekelijks biljarten?
  • Heb je een ander idee om activiteiten te ontplooien binnen het jeugdwerkgebouw? 
Neem dan contact op met: info@de-oude-stal.nl